آشنایی با رشته کاردانی فنی کشتی


صنایع دریایی کشور برای استفاده از شناورهای ساحلی، بالا بردن بازدهی و کاهش هزینه نگهداری و تعمیرات شناورها نیاز به جذب و تربیت افراد متخصص در این صنعت را دارد.

صنايع دريايي كشور براي استفاده از شناورهاي ساحلي، بالا بردن بازدهي و كاهش هزينه نگهداري و تعميرات شناورها نياز به جذب و تربيت افراد متخصص در اين صنعت را دارد.يكي از تخصص‎هاي مورد نياز در اين صنعت، كاردان فني كشتي است.

افرادي كه تخصص لازم را براي راهبري، تعمير و نگهداري موتور‎ها و دستگاه‎هاي فني روي شناور‎هاي مختلف اعم از ( تجاري و نظامي) مانند ناوچه‎ها، يدك‎كش‎هاي تداركاتي، آتشخوار، تعميراتي، مسافري كوچك و واحدهاي هيدروگرافي و اقيانوس‎شناسي دارند.

 

فارغ‎التحصيلان اين رشته مي‎توانند در سازمان‎ها و ارگان‎هاي مختلف نظامي و كشوري مسؤوليت تعمير و نگهداري موتور‎ها و دستگاه و تجهيزات روي آنها را بر عهده بگيرند و پس از حداقل 5 سال تجربه عملي روي شناور‎ها در دريا، به عنوان تكنسين ارشد موتورخانه يا كمك ناظر مهندس كشتي در كشتي‎هاي اقيانوس‎پيما فعاليت كنند.

درس‌هاي اين رشته در طول تحصيل:
دروس پايه:
رياضيات عمومي، فيزيك مكانيك، فيزيك حرارت، فيزيك الكتريسته و مغناطيسي، نقشه‎كشي صنعتي

دروس اصلي:
استاتيك و مقاومت مصالح، حفاظت و ايمني و بهداشت كار، ترموديناميك صنعتي، انتقال حرارت، مكانيك سيالات، شيمي و خواص مواد، ماشين‎هاي الكتريكي و اجزاء ماشين، كنترل اتوماتيك و اندازه‏‎گيري

دروس تخصصي:
ساختمان كشتي، موتورهاي درونسوز يا احتراق داخلي، مولـّدهاي بخار، توربين‎هاي بخار، آرشيتكت كشتي ( هيدرو استاتيك و هيدروديناميك)، تأسيسات و تجهيزات، زبان تخصصي، الكترونيك و مخابرات ، كار آموزي، كارگاه برق ( بسياري از درس‎هاي اين رشته همراه با آزمايشگاه و كارگاه است)

جهت اطلاع از آخرین تغییرات وب سایت نازترین در خبرنامه وبلاگ ثبت نام کنید:




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



پنج شنبه 10 مرداد 1392